ADD ProS d.o.o.

ADD ProS ponuja inženirjem in znanstvenikom najboljše računalniško podprte sisteme in rešitve za izvajanje periodičnih meritev in avtomatiziranih testiranj, katerih uporaba je sedaj lažje kot kdaj koli poprej. S ponudbo vrhunske opreme ter strokovnih storitev in rešitev vam pomagamo povečati vašo produktivnost ter zagotoviti vaš uspeh. ADD ProS je bil ustanovljen kot odcepljeno podjetje (spin-off) zaupanja vrednih ljudi, prej zaposlenih v podjetju National Instruments (NI), z bogatimi izkušnjami na področju meritev in avtomatiziranega testiranja.

ADD ProS je uradni distributer podjetja National Instruments v Sloveniji in na Hrvaškem. NI je eden izmed vodilnih svetovnih oblikovalcev in proizvajalcev zanesljivih testnih in merilnih sistemov. V okviru poslanstva NI inženirjem in znanstvenikom nudimo sisteme, ki pospešujejo produktivnost, inovativnost in raziskovanje.

O National Instruments (NI)

NI pospešuje produktivnost, inovativnost in raziskovanje preko odprte, programsko določene platforme. Ta pristop vam pomaga razviti in povečati učinkovitost avtomatiziranih testnih in merilnih sistemov.

NI že več kot 40 let inženirjem in znanstvenikom omogoča uporabo fleksibilne platforme, ki vključuje modularno strojno opremo in razširljiv ekosistem. Ta preizkušen pristop postavlja uporabnike trdno v nadzor nad opredelitvijo, kaj potrebujejo za pospešitev načrtovanja sistema v okviru testiranja, meritev in upravljanja. Rešitev podjetja NI pomaga zgraditi visoko zmogljive sisteme, ki presegajo zahteve, se hitro prilagodijo spremembam in na koncu izboljšujejo svet.

Podjetje

ADD Pros d.o.o.
Opekarniška cesta 15a
3000 Celje, Slovenija
Tax ID: SI25191489

Kontakti

Tel: +386 3 4250800
E-mail: info@add-pros.com
Web: add-pros.com

Lokacija